Залиште своє питання




УКРАЇНА, м. Черкаси

ВУЛ. СМІЛЯНСЬКА 163

+38 (098) 57-00-200

+38 (050) 25-777-48

Статті

Гермес — гарантія чистого посіву

Гермес — чистота посівів соняшнику по імітехнології, сої та гороху.

 Посівні площі під соняшник станом на 2013 рік становила 4 833,9 тис. га. (згідно статистичним даним)Забур’яненість є для соняшнику колосальною проблемою, зниження врожайності на засмічених полях може досягати 20-25%, вихід олії зменшуватися до 40%.ТОВ «Щьолково Агрохім» пропонує свій ефективний ключ до вирішення цієї гострої проблеми. У компанії розроблено новий , сучасний гербіцид – Гермес , МД . Вперше в світі поєднання  двох діючих речовин – імазамокс ( 38 г / л ) і хізалофоп -П – етил – ( 50 г / л). 

Унікальна препаративна форма у вигляді масляної дисперсії забезпечує наступні переваги:

  • потужне швидке тотальне знищення та подальший контроль широкого спектру бур’янів до кінця вегетації ( в т.ч. вовчок, амброзія,підмаренник чіпкий, талабан польовий, щириця, лобода, гірчиця, пирій та інші бур’яни)
  • частки діючої речовини в масляній емульсії містять комплекс високотехнологічних ПАРів, що захищає культурні рослини від можливих опіків( «ефект лінзи»), а також утримує мікро- частинки діючих речовин в стабільному стані, як в формуляції так і в робочому розчині з водою, не дає можливість їх осіданню, випаданню в осад та розшаруванню,що забезпечує високу якість обробітку.
  • стійкий до змиву опадами.
  • високий рівень прилипання.

  Пройшовши ряд лабораторних дослідів унікальний гербіцид Гермес, МД показав на посівах соняшнику високу біологічну ефективність проти всіх груп бур’янів , включаючи багаторічні злакові , і    його застосування істотно знизило засміченість і підвищило врожайність культури в самих різних кліматичних зонах . І в лабораторних , і в польових умовах доведено: гербіцид Гермес,    МД негативно впливає на ріст і розвиток паразитних видів бур’янів. При цьому післядія на наступні культури сівозміни різко зменшується: буряк можна висівати через 16 місяців , овочеві — через 10  місяців , зернові — 4 місяці. Ще одна велика особливість гербіциду Гермес, МД — це відсутність післядії на бобові культури.

snimok-yekrana-2014-04-03-v-10-07-39