Залиште своє питання




УКРАЇНА, м. Черкаси

ВУЛ. СМІЛЯНСЬКА 163

+38 (098) 57-00-200

+38 (050) 25-777-48

Статті

Monsanto представить Acceleron — комплексні рішення для протруювання насіння кукурудзи DEKALB

У вересні 2017 року компанія Monsanto представить Acceleron — новітні комплексні рішення для протруєння насіння кукурудзи. Унікальна комбінація хімічних препаратів та біологічних компонентів підвищує врожайність культури в середньому на 10%, а також захищає рослину протягом усього періоду вегетації.

Acceleron™ — комплексні рішення для протруювання насіння кукурудзи DEKALB®, які забезпечують найширший спектр захисту від хвороб та шкідників на ранніх етапах розвитку.

Препарат захищає рослину від найпоширеніших шкідників (дротяник, іпсилон, личинка паросткової мухи, блішка, польовий хрущ, шведська мушка, афіди, цикадка) та хвороб (фузаріоз, ризоктоніоз, пітіоз). Комплексне рішення для протруєння насіння Acceleron є ефективним проти широкого спектру нематодів. Використання протруйника забезпечує покращений доступ рослини до поживних речовин та поліпшує їх поглинання корінням.

Для максимізації густоти стояння рослин, забезпечення однорідності розвитку культури та вігор ефект для досягнення максимального потенціалу врожайності, комплексне рішення для протруєння насіння Acceleron включає в себе комплекс біологічних та хімічних компонентів.

Цьогоріч компанія пропонує два варіанти протруювання насіння кукурудзи: Acceleron Standart та Acceleron Elite.

  • Acceleron Standart — комбінація: Максим XL, Пончо та Торк СТ;
  • Acceleron Elite — комбінація: Максим XL, Пончо Вотіво та Торк СТ.

В умовах середньородючих ґрунтів комплексне рішення для протруєння насіння Acceleron дозволяють досягнути до 10% прибавки у врожайності порівняно із стандартною обробкою.

Ексклюзивні комбінації біологічних препаратів та хімічних інгредієнтів швидко розповсюджуються по всій рослині, захищаючи її від коренів до стебла. За рахунок різних типів дії препаратів знижується ризик захворювання та створюються умови для рівномірного проростання та розвитку культури.

Комплексне рішення для протруювання насіння Acceleron цьогоріч буде застосовуватися лише на кукурудзі DEKALB, адже у компанії прагнуть запропонувати фермерам лише найкраще поєднання високоякісного насіння та надійного захисту. Фермери приймають в середньому 40 рішень на рік щодо технологій та продукції, яку вони застосовуватимуть на своєму полі. Мета розробників комплексного рішення для протруєння насіння Acceleron — полегшити цей вибір та запропонувати рішення «все в одному», що значно спростить життя аграріям.

Також, в даний момент компанія працює над розробкою найкращих комбінацій для протруєння насіння, які можуть застосовуватися на інших культурах, поза межами портфелю Monsanto. 

За матеріалами superagronom.com